Hogyan válasszunk tárhelyet?

Új vállalkozás, vagy egy projekt indításánál ma már szinte természetes, hogy az első lépések között szerepel az internetes megjelenés elindítása. Na de hogyan válasszunk magunknak tárhelyet?

A legtöbb tárhely szolgáltatónál számos csomag közül lehet választani. Mi most úgy döntöttünk saját szolgáltatónk a Domain Regisztráció Kft tárhelyeit vesszük alapul a cikkhez.

Léteznek olyan cégek, akiknek valóban nincs szükségük honlapra. Az e-mail használat azonban már évtizedek óta mindennapjaink része, és egy magára valamit adó vállalkozás saját e-mail címeket használ az ingyenes szolgáltatások helyett. Nekik nincs szükségük nagy tárhelyre, mysql adatbázisra. Számukra ideális választás a Levelező tárhely, ahol egy domain kezelése mellett akár öt tetszőleges e-mail címet is létrehozhatnak.

A Mini csomag az induló vállalkozások tökéletes választása mérete elegendő akár két egyszerűbb weboldalhoz, melyekhez akár mysql adatbázis is használható. A tárhely plusz előnye, hogy akár 20 e-mail fiókot is létrehozhatunk. Ennél a szolgáltatónál az e-mail fiókok mérete 500 MB és nem a webtárhely méretét csökkentik, hiszen külön, kapcsolt szolgáltatásként egy levelezőszerverről működnek.

A Start csomaggal kitárul a világ. A hatalmas méretű tárhelyhez korlátlan számú domain név adható és ugyanez igaz az e-mail fiókokra is. Ha valaki több projekt weboldalt üzemeltet egyetlen tárhelyen kezelhet minden domaint és fiókot. A munkát a felhasználóbarát admin felület könnyíti.

A Mester csomag 3Gb-os méretével ideális webáruházak számára, de akár száz darab átlagos méretű honlaphoz is elegendő.

Guru tárhely a webfejlesztők, ügynökségek, viszonteladók számára jó választás. Hatalmas mérete miatt számos ügyfél honlapja futtatható rajta természetesen korlátlan számú domain és e-mail hozzáadási lehetőség mellett. A webfejlesztési munkát segíti a korlátlan számban hozzáadott aldomain lehetősége, valamint plusz mysql adatbázisok is használhatóak.

Amennyiben Ön nem tudja eldönteni melyik az Ön számára megfelelő csomag a Domain regisztráció Kft munkatársai állnak rendelkezésére a 20 9999 771-es számon.

Senior Editor
CPU, HDD, SSD, RAM, VGA, CGI. Csak ezek a rövidítések éltetnek!