Unplugged

Új trónkövetelő az ebike piacon - Harley-Davidson Serial 1

Megérkeztek Magyarországra a Harley-Davidson és a Serial 1 közösen fejlesztett, prémium kategóriát képviselő elektromos kerékpárok. Szíjhajtás, vázba integrált, kivehető lítium-ion akkumulátor, négyféle üzemmód, hidraulikus tárcsafék, akár 185 km-es hatótáv - az ebike piac új trónkövetelője a bringázás új dimenzióját ígéri.

Ezzel menj kirándulni

Ha szeretsz kirándulni, de egészségügyi okokból távol tartanád magadtól az embereket, valamint nem szereted ha bármi megállít, akkor ez az autó neked szól.

A legnagyobb Fekete lyuk az univerzumban

A világegyetem legnagyobb dolgai a fekete lyukak. Az olyan égitestekkel ellentétben, mint a bolygók vagy a csillagok, ezeknek nincs fizikai méretkorlátjuk, és szó szerint a végtelenségig növekedhetnek.

Free Guy előzetes kicsit másképpen

Ryan Reynolds hamarosan érkező filmjének előzetesét hagyományos módon is megéri megnézni. A színész azonban rádobott az élményre egy lapáttal.

Claws

Milyen lenne a Cápa című film a mélytengeri ragadozó helyett egy macskával a főszerepben?

Élet a Vénuszon

A Vénusz, az éjszakai égbolt fénylő égitestje naprendszerünk leghalálosabb planétája. Savfelhők, óriási légköri nyomás várják az itt letelepedni vágyókat. Nézzük milyen lesz egy hétköznap, ha már kolonizáltuk a bolygót.

Olivia Munn nehéz percei

A gyönyörű színésznő az Imagine Dragons legújabb klipjében a Cutthroat-ban kerül beszélyes szituációba.

A nap, amikor kihaltak a dínók

Talán éppen egy ilyen kellemes hétfői nap volt, amikor megtörtént a nagy kihalás. Nézzük meg percről percre annak a bizonyos napnak az eseményeit.

A robotok a jövő drogdílerei?

A világot elárasztják a szintetikus kábítószerek, a mexikói kartellek metamfetamint csempésznek Európába, az interneten mesterséges intelligenciától vásárolnak kábítószert. Szemmel láthatóan számos ijesztő lehetőség közeleg a horizonton.

Subscribe to this RSS feed

Kategóriáink

  • Játékvilág
  • Filmklub
  • Retró
  • Unplugged
  • Tech World
  • Képregény

Film

Game

Tech

Képregény

Retró