Unplugged

Neutron csillagok

A legdurvább dolgok a feket lyukon innen.

Stranger Things Day

Amerikában már szinte minden hétre esik valami ünnepnap. Hálaadás, Halloween, Black Friday stb. Most a Netflix vezetett be egy új 'ünnepet'. Ez a Stranger Things nap.

Mit vegyünk fel télen a reptéren

A reptéri utazás során folyamatosan változó hőmérsékletű környezetben vagyunk. Ezért fontos a kényelmes, gyorsan fel-le vehető ruházat.

Need for Speed a valóságban

A szétpimpelt autóval száguldozás nem csak a monitoron valósítható meg. Vannak országok ahol komoly szubkultúra alakult ki erre. Japán ennek az egyik éllovasa, ahol nem véletlenül a szigetországban gyártott autók kerülnek elsősorban a tuningmesterek kezei közé.

Hogyan NE viselkedj repülőgépen

Kik mások, mint a mindig tisztelettudó japánok készítettek egy videót arról, hogyan is kéne viselkednünk vészhelyzetekben a repülőn.

A legnagyobb háború most is zajlik

Több milliárdnyi harcos más-más képességekkel. Erős páncél, halálos méreg, borotvaéles csápok? Olyan háborút mutatunk, mely most is zajlik, és számos tekintetében az emberiség legnagyobb háborúja is csak játszótéri torzsalkodásnak tűnik mellette.

3 titkos trükk amivel kényelmesebbé válik a repülős utazás

Az ember néha kihúzza a dugót,és elutazik pihenni. Ha távoli egzotikus helyre, vagy Európán belül gyorsan szeretnénk eljutni valahova, akkor a repülést választjuk. Azonban már a reptéren elmehet a kedvünk az egésztől. Mutatjuk, hogyan legyen az utazás stresszmentes.

Subscribe to this RSS feed

Kategóriáink

  • Játékvilág
  • Filmklub
  • Retró
  • Unplugged
  • Tech World
  • Képregény

Film

Game

Tech

Képregény

Retró