Bemutatkozik a Guns and Guards Kft (x) Featured

Bemutatkozik a Guns and Guards Kft (x) Photo by Skitterphoto from Pexels

A világ repterei hatalmas utasforgalmat bonyolítanak minden nap. Ez nem csupán óriási logisztikai kihívás a kiszolgálószemélyzetnek, de biztonsági szempontból is nagy feladatok elé állítja a reptéri szolgálatokat. Éppen ezért a reptéri biztonsági szolgálatok kiválasztásánal, és alkalmazásánál csak a legjobbak jöhetnek szóba. Bemutatkozik a Guns and Guards Kft.

Cégünk a Guns And Guards Kft 2005 évben alakult, családi vállalkozásként.
A cél már akkor is egy olyan légiközlekedésben működő cég létrehozása volt, amely speciális területeken, kiváló minőséget nyújt a megbízóinak.
Hortobágyi Ferenc ügyvezető-tulajdonos 1998 óta dolgozik a légiközlekedés-védelem terén, az Ő szakmai tapasztalata, kialakult kapcsolati tőkéje volt az alapja az elindulásnak.
A 2005 után 2010 volt meghatározó pont a cég működésében, amikor A TNT Magyarország Hungary Kft által - aki azóta is Megbízónk - a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren saját jogú földi kiszolgálási engedélyt szereztünk, amit azóta is évről évre auditál a Légügyi Hatóság.

Keretszerződésünk van a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren a Budapest Airport Zrt-vel, iroda és infrastruktúra terén.
Szakmai körökben elterjedt a cég jó híre, így tovább tudtuk növelni a megbízásainkat, így folyamatosan nőtt a cég megbízási területe.
Saját munkaerővel dolgozunk, a humán munkára nagy hangsúlyt fektetünk .


Dolgozunk a Travel Service légitársaságnak, a Malév Ground Handling Zrt-nek , a Celebi Ground Handling Ltd -nek, a TNT Magyarország Hungary KFt.nek.,az A.S Zrt-nek.
Megrendeléseink a „légiszállítást elősegítő tevékenység” besorolás alatt végezzük, időközben a speciális biztonsági munkák (rtg gép kezelés, átvilágitás, utas, személy átvizsgálás) megkövetelték további engedélyek megszerzését. (ipari rtg berendezések működtetéséhez szükséges sugárvédelmi engedély) !
Végzünk emellett repülőgépek fedélzeti takarítását, utasok, valamint személyzet szállítását, csomagrakodást, harmadik feles/ Európai Unión kívül közlekedő / légijárművek biztonsági célú átvizsgálását, catering ellenőrzését.
Időközben kialakítottunk egy saját oktatási bázissal rendelkező oktatói gárdát, ami szakmailag biztosítja a cég munkatársainak a megfelelő előre haladását, illetve lehetővé teszi a piaci helyzetünk megtartását.


Terveink közt szerepel még, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 13 éves működési tapasztalatunkat felhasználva, a repülőtérhez hasonló színvonalú, és magas követelményeket támasztó megbízási területeken is megjelenni és szolgáltatni.

back to top

Kategóriáink

  • Játékvilág
  • Filmklub
  • Retró
  • Unplugged
  • Tech World
  • Képregény

Film

Game

Tech

Képregény

Retró