Tech World

Biztonságosabb évet zárhat a légiközlekedés

A tavalyinál biztonságosabb évet zárt a légiközlekedés, a balesetek és az áldozatok száma is jelentős csökkenést mutat - közölte Gilberto Lopez Meyer, a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) alelnöke a szervezet Genfben tartott konferenciáján.

Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Az új, profiknak szánt kontroller csaknem harminc féle módon szabható testre. Sőt az irányítógombok érzékenysége is állítható, ami igen jól fog jönni például autós játékoknál.

Shelby Mustang Mach E

Ha van autó mely megtestesíti a benzingőzös száguldást, akkor az a Shelby Mustang. Ki gondolta volna, hogy ebből is lesz elektromos változat?

Insta celeb 30 nap alatt

Az Instagram ma már a legnépszerűbb közösségi felület, a reklámozók kedvelt vadászterülete, ahol a fiatalok sok követő szerzésével gyorsan kitörhetnek az ismeretlenségből és influencerré válhatnak.

Mini robot hadsereg

Nagyon régen készült egy gyilkos robotos sci-fi Tom Selleck főszereplésével. Igazi ZS kategóriás mozi volt, amiből a nyomkövetős lövedék, és a pókszerű robotok jutottak eszembe. Még a címére sem emlékszem, de az alábbi videóról ez a film ugrott be nekem.

Robotok lőgyakorlaton

A Terminator filmek óta tartunk attól, hogy a Skynet öntudatra ébred. Mióta láttam ezt a videót már biztos vagyok benne: Skynet=Boston Dynamics.

A Deep Fake fejlődése

A deep fake technológia fejlődése számunkra ijesztő tendenciát jelent. A lehetőségek határtalanok, és erre hoztunk most egy szemléltető videót Adam Sandler főszereplésével.

Subscribe to this RSS feed

Kategóriáink

  • Játékvilág
  • Filmklub
  • Retró
  • Unplugged
  • Tech World
  • Képregény

Film

Game

Tech

Képregény

Retró