Tech World

Őrület a vizen

Mi történik, ha veszünk egy 10 000 lóerős V8-as motort egy top fuel dragsterből, és betesszük egy hajóba?

Unreal Engine 5

Az ötödik Unreal Engine már-már valósághű ábrázolást tesz lehetővé a játékfejlesztőknek. A határt már tényleg csak az emberi fantázia és a videókártyák képességei jelentik. Most a Black Myth: Wukong gameplay trailerének segítségével csodálhatjuk meg a motor képességeit.

Szintet léptek a Boston Dynamics robotjai

A parkour tökéletes homokozó a Boston Dynamics Atlas fejlesztő csapata számára, hogy új viselkedési formákkal kísérletezzen. Ebben a videóban humanoid robotjaink bemutatják egész testük atletikusságát, és különböző gyorsan változó, nagy energiájú tevékenységeken keresztül tartják meg egyensúlyukat.

Házi UFO

Egy Szilícium-völgyi startup cég létrehozza a "Blackfly" nevű ultrakönnyű repülőgépet. Végsebessége meghaladja a 80 mérföld/órát. Nem kétséges, hogy az UFO-észlelések száma meg fog nőni, amikor ez a gép a szomszédságukban lesz.

Az állatkertek jövője

Az állatkertek világszerte küzdenek a problémával, ami nem más, mint hogy bizonyos veszélyeztetett fajokat, vagy különleges példányokat nem tudnak megmutatni látogatóiknak. Vajon hogyan segítehet ezen a robotika?

Az NBA jövője

A tokiói olimpiát számos helyi cég használja fel fejlesztéseinek bemutatására. Mivel japánban járunk a technológiáé a főszerep. A Toyota robotja az Egyesült Államok-Franciaország kosármeccs szünetében mutatkozott be.

Vasember már a spájzban van

Az Egyesült Királyság Haditengerészete egy olyan öltözet kifejlesztésén dolgozik, melynek segítségével gyorsan, hatékonyan hidalhatóak át a hajók közötti távolságok.

Subscribe to this RSS feed

Kategóriáink

  • Játékvilág
  • Filmklub
  • Retró
  • Unplugged
  • Tech World
  • Képregény

Film

Game

Tech

Képregény

Retró