Filmklub

Matrix 4: Feltámadás

Hát, mi igazából csak a Mátrix eredeti részét tartjuk jó filmnek, a folytatások csupán a pénz miatt készültek. Erre itt a negyedik rész előzetese, ami gyakorlatilag másol-beilleszt módszerrel készült.

Valaki van a házadban

Idén ősszel minden horror rajongó a Halloween folytatását várja, de a film megérkezéséig sem maradunk borzongás nélkül. A Netflixre október hatodikán érkezik egy ígéretesnek tűnő alkotás.

Moonfall

Nocsak, a nagy költségvetésű, sci-fi katasztrófafilmek visszatértek. Roland Emmerich rendező visszatér, hogy ismét elpusztítsa a világot a látványos és teljesen őrültnek tűnő Moonfall-ban.

The King's Man

Megérkezett a Kingsman sorozat előzményfilmjének előzetese, ami igencsak véres lesz.

Az Alapítvány

Isaac Asimov könyvtrilógiája a sci-fi irodalom egyik kiemelkedő darabja. Most úgy tűnik, a könyvekhez méltó minőségű sorozatban dolgozzák fel az eseményeket.

Vaksötét 2

A 2016-os thriller a Vaksötét a nézők és a kritikusok elismerését is elnyerte. A filmben néhány fiatal lopódzik be egy vak veterán otthonába, amit aztán nagyon megbánnak.

UFO

A Netflix augusztus harmadikán jött ki saját, földönkívüli témájú dokumentum sorozatával. A Showtime pár nappal később, augusztus nyolcadikán mutatta be a JJ Abrams nevével fémjelzett alkotását.

Dexter

A Showtime bejelentette a 'Dexter' reboot premierdátumát, itt nézheted meg a sneak peek trailert

Venom 2

Tom Hardy visszatér a mozivászonra a halálos védelmező Venom szerepében, aki a MARVEL egyik legnagyobb és legösszetettebb karaktere.

Subscribe to this RSS feed

Kategóriáink

  • Játékvilág
  • Filmklub
  • Retró
  • Unplugged
  • Tech World
  • Képregény

Film

Game

Tech

Képregény

Retró