Batman: Bátor és merész #2

Ketyeg az óra, miközben Joker újabb gyilkosságra készül Gotham City-ben! A Joker és Batman első találkozásának brutális és félelmetes története folytatódik, Tom King és Mitch Gerads ismét egy sokkoló, véres blockbuster történetet szállít!

A Stormwatch egy ősi kard felkutatásáért versenyez, amelyet régóta eltemettek az óceán legsötétebb mélységeiben. Egy kimondhatatlan borzalmakkal teli kardot, amely képes egész civilizációkat eltörölni. De lehet, hogy már elkéstek: a száműzött Xebelek egy csoportja megtalálta a pengét, és elszántan térdre akarják kényszeríteni az emberiséget. A Stormwatch egyik tagja számára ez lehet a vég.

Az All-Star alkotó Joëlle Jones (Macskanő, Wonder Girl) egy Batman Black & White mesével ajándékozza meg az olvasókat, amely Batman sebeit tárja fel, szó szerint és lelkileg egyaránt, felelevenítve a Sötét Lovag legkeményebb harcait és legmélyebb sebeit.

Az író Christopher Cantwell (Briar, Vasember) és a rajzoló Javier Rodriguez (Defenders, Daredevil) "A fekete lámpa rendje" második részében Superman egy titokzatos dekódergyűrű segítségével egy olyan helyszínt fedez fel, amely sokkoló módon kapcsolódik a múltjához!

Senior Editor
Képregény bárhol, bármikor, bármilyen mennyiségben